maanantai 19. elokuuta 2013

Tunnelmia agilitykoulutuksesta

Agilitykoulutus järjestettiin lauantaina 18.8. Salon koirahallin ulkokentällä. Kouluttajana toimi Nanna Mikalahti, jonka agilitytaustasta on kerrottu edellisessä postauksessa enemmän. Sateesta huolimatta paikalle oli saapunut 4 pulia ja 7 muun rotuista. Harmillisesti pulien osuus jäi päällekäisten tapahtumien vuoksi alhaiseksi. Koirakot olivat hyvin eritasoisia kisaavista ensi kertaa agilityesteitä kokeileviin. 

Puitteet koulutuksen järjestämiselle Salossa olivat erittäin hyvät. Aidattu ulkokenttä oli sopiva paikka myös aloitteleville koirakoille ja koirille, joita vietit saattavat välillä viedä toisaalle. Jokainen koirakko sai treenata oman tasonsa mukaan ja omia kehityskohtia hioen. Tarkoituksena olikin järjestää koulutus, jonne kaikki olisivat tervetulleita koirakon tasosta ja aiemmasta kokemuksesta riippumatta. 

Kiitokset Nannalle ja kaikille osallistuneille, että päivä saatiin järjestettyä. Toivottavasti ensi kerralla saadaan myös lisää pulisteja mukaan osallistumaan!

Kuvia koulutuksesta (Valitettavasti kaikki koirakot eivät päässeet kameraan. Näiden lisäksi paikalla oli vielä puli ja walesinterrieri) :











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti